• lädervårdskitt

  Lädervårdsset (avslutad)

  Tiden går och årstiderna passerar med den. Det är därmed dags för den kallare och blötare delen av året. Vi pratar såklart om hösten. Och vad passar väl bättre då än att välkomna den med en tävling!

  I prispotten ligger ett lädervårdsset bestående av två olika lädervårdsprodukter från Fat Beat Leather Care samt en skoborste för rengöringen. Fat Bear Leather Care är en produkt vi gett betyget “Rekommenderad“, och det är verkligen inte utan anledning.

  Det är ett svensktillverkat läderfett baserat på 100% naturliga produkter. Vi är riktigt nöjda med hur denna produkt presterat i våra tester. Trots otaliga besegrade gyttjepölar så har vi förblivit torrskodda. Lädret upplevs som mjukt och följsamt och verkar klara sig väldigt länge innan det är dags att fetta på nytt.

  Regler för deltagande:

  • Skapa ett konto här på Friluftskanalen.se för att kunna skriva i kommentarsfältet nedan. Det kan du göra här!
  • Skriv och berätta i kommentarerna PÅ DENNA SIDA varför just dina skor behöver en lyxbehandling med fett från Fat Bear Leather Care.

  Villkor:

  • Tävlingen avslutas 18/10 20:00. Vinnaren tillkännages kvällen den 20/10 här på sidan.
  • Du som deltar i tävlingen måste vara över 18 år och bosatt i Sverige.
  • Vinnarna utses av en jury bestående av personer på Friluftskanalen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
  • Friluftskanalen förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.
  • Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

  Lär dig vårda dina kängor

  Omslagsbild: Fridh, Andreas. Lädervårdsset. 2019.

  15 Kommentarer

  Mina fantastiska, ca 8 år gamla kängor som jag ärvt av en kompis är i behov av kärlek. De är så perfekt bekväma som bara ett par skor som blivit riktigt ordentligt ingådda kan vara, så det vore väldigt kul att kunna förlänga deras livslängd med hjälp av kvalitetsprodukter.

  Sulan av mina gamla kängor gick av efter 8 års trogna tjänst. Sen har jag kollat och provat och googlat och frågat runt. Så köpte jag precis nu nya kängor från ett italienskt skomärke: Zamberlan. De övertygade mig med deras Epic Women Collection med skor som jag gjort speciell för kvinnor och nämnd efter kvinnliga pioneer vandrare! Det enda som saknas nu… Precis, lädervårdssetet från fat bear! Jag har inget läderfet kvar och mina fina nya kängor behöver skydd!!

  Mina nya kängor som jag köpte i våras har fått mycket omvårdnad mellan sommarens och höstens alla turer, och det börjar bli dags att köpa nya produkter eftersom de gamla snart är slut. Så lyxigt det skulle vara att vinna ett sånt här paket – tajminge är helt perfekt. Och så skulle det vara spännande att testa en produkt jag inte använt innan.

  Då min son precis införskaffat sig ett par snygga skor i läder så skulle jag verkligen vilja överraska honom med ett lyxigt fatbearpaket. För jag vet att den bästa glädjen är delad. Så vilken lycka om jag skulle vinna detta paket & alltså få äran att dela vinsten med någon jag håller kär. Detta måste vara det som menas med dubbel glädje 🙂

  Jag spenderar hela mitt liv iklädd kängor, både i rikets tjänst samt på fritiden. Jag vet hur viktigt puts, studs samt underhåll är för ens utrustning. Därför fullkomligt älskar jag tanken om att få smörja in tjänstekängorna med svenskt läderfett och förbli torrskodd även i höst.