Kurser & event

Här nedan finner ni våra planerade kurser och event. Är listan tom? Då är du självklart välkommen att kontakta oss med förfrågningar för mindre sällskap, företagsevent och liknande. Vi kan forma upplägget som antingen en workshop, vandring eller en ren föreläsning.

Exempel på vad vi kan erbjuda.

Eldkunskap. Vi visar på eld. Från flinta och stål, via friktionseld till stormtändare. Teori varvas med praktik.

Friluftskök. Vi går här igenom de olika friluftsköken som finns, samt instruerar i användande, tips och tricks samt val. Detta ämne innefattar ju självklart mat!

Knivlära. Vilken kniv ska man ha i skogen? Rostfritt eller kolstål? Och hur hanterar jag den på ett säkert vis? Här kombinerar vi övningar i säkert handhavande till stålteori.

Nybörjarvandringar. Under denna vandring så varierar innehållet kraftigt. Under en eftermiddag är deltagarna fria att ställa frågor under vandringens förlopp. Från val av skor till friluftskök, var man lämpligast reser sitt tält och mycket mer.

Femkamp och teambuilding. Vad binder inte samman personal som blod svett och tårar. Vi sätter press på er personal i ett antal väl valda utmaningar, både enskilt och i team. Allt från tändstålsrace och täljtävlingar till faktabaserade tävlingar i vildmarken.

Skicka er förfrågan till redaktion@friluftskanalen.se eller använd formuläret som ni finner här.